• Bertine

Venetia's terugkomst

Venetia komt er weer aan!

We hebben inmiddels de draad weer opgepakt en zijn begonnen aan de voorbereidingen om alsnog "Venetia's air" in premiere te brengen. De repetities starten in september en op 25 oktober zal de eerste publieke try-out gespeeld worden. Dit in een versie die recht doet aan de afspraken die er bestaan ihkv de corona-bestrijding. Dus anderhalve meter afstand.

In 2020 gaan we dan nog die voorstellingen spelen waar de anderhalve meter gerespecteerd kan worden. Dus voorstellingen in grote ruimtes, zoals de Catharijnekerk in Brielle en de Cultuurkoepel in Heilloo. Zie de speellijst.

In 2121 hopen we dan de tweede serie te kunnen gaan spelen in de oorspronkelijke versie. Oa de oorspronkelijke premiere in het Muiderslot zult u hier terugvinden. Zie de speellijst.

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

En er weer bovenop

Na het noodzakelijkerwijze vernieuwen van de cast, met een nieuwe mannelijke acteur (Bart Klop) en een nieuwe luitist (Jelle Kalsbeek) gaan we er weer volop voor. We zijn weer aan het repeteren! En de

De tweede dreun

En weer heeft corona ingegrepen in "Venetia's air". We hebben de voorstellingen van dit najaar helaas moeten schrappen. Maar een lichtpuntje is dat "Venetia's air" inmiddels wel afgemaakt is. We hebb